Ta motorcykeln till skidbacken

För många motorcykelägare är det en självklarhet att ställa undan motorcykeln för förvaring under vinterhalvåret, men somliga använder faktiskt sina hojar året runt. Med rätt kläder och utrustning går allt och har motorcykeln bara vinterdäck med grovt mönster, så fungerar den även vid vinterväglag.
Varför inte göra en motorcykeltripp till fjällen tillsammans med goda mc-vänner och väl på plats hyra skidor och ha härliga dagar i backen? Eftersom det kan vara lite svårt att ta med sig skidor eller snowboard på hojen, är en stuga nära backen att föredra. Eller så kopplar du på en motorcykelkärra på hojen och förvarar skidutrustningen där. Klicka här om du vill veta mer.
Några billiga skidresor speciellt utformade för MC-resor till fjällen, finns ännu inte men så snart du och din MC-karavan nått fjällen finns färdiga och billiga skidpaket att tillhandaha. Oftast brukar stuga, underhållning, utflykter och festligheter ingå i skidrese-paketen och de går att utformarma efter köparens önskemål. Se över vilka skidorter som verkar intressanta och boka sedan en billig skidresa för dig och dina MC-vänner. Men innan ni åker, kom ihåg att teckna en bra och billig mc försäkring.

Comments are closed.